Giovanisì turneye devam ediyor, Giani: “Bölgesel kurumu duvarlarının dışına taşıyalım”

Sevilay

Yeni Üye
Yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Cuma sonraki 22 Eylül ayı yeniden başlıyor Volterra “Giovanisì turda”, Giovanisì’nin kampçısının Toskana’daki okullara yolculuğu. ’24 baharına kadar 800’den fazla sınıfla buluşmak için 50’den fazla durak, anlatmak amacıyla ile kızlar ve erkekler tüm fırsatlar Bölgenin sunduğu başından sonuna kadar gençlerin özerkliğine yönelik projesi.

“Bölge başkanı Eugenio Giani, geçen Haziran sonunda 8000’den fazla öğrenciyle tanışmayı başardığımız ilk aşamanın ardından, şunları rapor ediyoruz: bölgesel kurum kendi duvarlarının dışında gençlerle, hangi tutku ve hayalleri geliştirirlerse geliştirsinler, kendi yollarını bağımsız olarak seçme cesaretine sahip olmanın önemini paylaşmaya devam edin.” hem eğitim, mesleki hem de girişimcilik yollarını hedefleyen özel müdahaleler”.

Toskana Bölge Başkanlığı’nın düzenlediği tur ve Giovanisì – aynı formatta, dinamik ve ilgi çekici, ilk aşamada bilinen, farklı anlara bölünmüş ve işbirliğiyle yaratılmış olacak. uzman eğitmenlerAti.

Kampçı, kendisini zaten karakterize eden sloganla seyahat edecek: “Şimdiki zamanınız için seyahat etmek”. Her aşamada Giovanisì fırsatlarından yararlanmış olanların deneyimleri anlatılacak ve mevcut kız ve erkek çocuklar arasındaki etkileşim de teşvik edilecek. Gerçek zamanlı geri bildirim alma olanağı sağlayan bir anket uygulaması olan Mentimeter gibi yenilikçi ve multimedya araçları gençlerin bugüne dair algılarını ifade etmelerine ve akranlarının ihtiyaçlarının ve beklentilerinin ne olduğunun farkına varmalarına olanak tanımak.

Toplantılar aynı zamanda gençlik kahramanlığını ve sorumlu vatandaşlığı teşvik edecek ve bu bağlamda Don Lorenzo Milani’nin doğumunun yüzüncü yılını kutlamak için “Önemsiyorum” sloganı da eşlik edecek.

Giovanisì’nin Kampçısı Yeni Nesil Festivalde

Giovanisì’nin kampçısı, etkinliğe katılacak herkese bölgesel proje hakkında bilgi vermek üzere Floransa’daki Teatro del Maggio’da 21 Ekim’de yapılması planlanan Z Kuşağı etkinliği #NGF23’te olacak.

“Giovanisì turda” Toskana Bölgesi Başkanlığı ve Giovanisì tarafından organize edilmekte ve Bakanlar Kurulu Başkanlığı (Gençlik Politikaları ve Evrensel Sivil Hizmet Dairesi) tarafından finanse edilmektedir.

Rotada Fondazione Sistema Toscana, UPI Toscana ve ANCI Toscana’nın işbirliği yer alıyor.

Kampçı ekibinde ayrıca tiyatro dünyasından bir grup eğitmen olan Lo Stanzone delle Apparizioni derneği de yer alıyor.

Kampçı için teşekkür ederiz: Azienda USL Toscana centro, Confartigianato Imprese Firenze, Fondazione CR Firenze, Lamberet, OITAF – Gıda ve İlaç Taşımacılığı için Disiplinlerarası Gözlemevi, Orion, Toscandia ve Vangi.

Giovanisì projesi

Giovanisì, gençlerin özerkliğine yönelik bölgesel proje, 2011’den bugüne 1,4 milyar Euro’nun üzerinde ulusal ve Avrupa bölgesel kaynağına yatırım yapan, Avrupa düzeyinde gençlik politikaları için en iyi iyi uygulamalardan biri. Öğrenim hakkıyla bağlantılı 70’in üzerinde fırsat, eğitim ve iş dünyasına giriş yolları için destek; 485.000 40 yaşın altındaki yararlanıcılar.