Gönüllü olmak için San Rossore kayıtları yeniden açıldı

Sevilay

Yeni Üye
Doğanın korunmasına ve saygı gösterilmesine katkıda bulunmak, Park değerlerini yaymak ve çevre eğitimini teşvik etmek: Tüm vatandaşlar Park Gönüllüleri’ne katılarak bu faaliyetlere katılabilir.
İhale 31 Ekim’e kadar yeniden açılacak: Formu Park’ın www.parcosanrossore.org web sitesinden indirmeniz, spesifikasyonları kabul ederek doldurmanız ve e-posta yoluyla [email protected] adresine göndermeniz yeterli. Faaliyetlerini kişisel, spontane ve özgür bir şekilde gerçekleştirecek gönüllülere kimlik belirleyici önlük verilecek ve Park temalarına ilişkin eğitim toplantılarına katılabilecekler. Bir buçuk yıldır aktif ve sıkı sıkıya bağlı olan bir grubun parçası olacaklar (resimde Villa del Gombo’da bir eğitim anı) ve gerekli sigorta kapsamıyla Gönüllü Kaydına eklenecekler.

Gönüllüler çevre eğitimi, Park değerlerinin tanıtılması, ziyaretçilere bilgi verilmesi, bölgenin temizliği ve bakımı, kritik sorunların tespiti ve Park Korucularına rapor verilmesi, etkinlikler durumunda destek ile ilgilenmektedir. Kurum personelinin yerine geçmeyen ancak ek nitelikte ve doğaya yardım etmek isteyen insanları dahil etmeyi amaçlayan bir faaliyettir.