Carabinieri Kültür Mirasını Koruma Birimi tarafından yapılan önemli bir keşif, Arezzo eyaletinde Altın Ağaç olarak bilinen çok değerli bir başyapıt olan Lucignano’nun kutsal emanetinin restorasyonuna olanak sağlayacak.
25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 12:00’de Bölge Başkanı Eugeni Giani de Fortezza da Basso’daki (viale Strozzi 1) Opificio delle Pietre Dure di Firenze’deki tanıtım basın toplantısına katılacak.
Konuşmacılar arasında Opificio delle Pietre Dure Müfettişi Emanuela Daffra, Siena, Grosseto ve Arezzo eyaletlerinden sorumlu Gabriele Nannetti ABAP Müfettişi, Lucignano Belediyesi Roberta Casini belediye başkanı, Carabinieri Kültürel Mirasın Korunması Birimi Komutanı Claudio Mauti yer alacak. Floransa’nın.
Katılmak için 24 Eylül saat 12:00’ye kadar l’Opificio ofisine kaydolun.
(Opificio delle Pietre Dure Basın Bürosu:
Stüdyo ESSECI, Sergio Campagnolo tel. +39. 049.663499 [email protected] (ref. Simone Raddi); Opificio delle Pietre Dure Kültürel Tanıtım Ofisi:
Maria Emilia Masci [email protected])
25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 12:00’de Bölge Başkanı Eugeni Giani de Fortezza da Basso’daki (viale Strozzi 1) Opificio delle Pietre Dure di Firenze’deki tanıtım basın toplantısına katılacak.
Konuşmacılar arasında Opificio delle Pietre Dure Müfettişi Emanuela Daffra, Siena, Grosseto ve Arezzo eyaletlerinden sorumlu Gabriele Nannetti ABAP Müfettişi, Lucignano Belediyesi Roberta Casini belediye başkanı, Carabinieri Kültürel Mirasın Korunması Birimi Komutanı Claudio Mauti yer alacak. Floransa’nın.
Katılmak için 24 Eylül saat 12:00’ye kadar l’Opificio ofisine kaydolun.
Conferenza Stampa presentazione rinvenimento e restauro preziosissimo capolavoro
Lunedì 25 settembre 2023, ore 12 Firenze, Opificio delle Pietre Dure
forms.gle
(Opificio delle Pietre Dure Basın Bürosu:
Stüdyo ESSECI, Sergio Campagnolo tel. +39. 049.663499 [email protected] (ref. Simone Raddi); Opificio delle Pietre Dure Kültürel Tanıtım Ofisi:
Maria Emilia Masci [email protected])