Rahip PH SRL, Nardini: “Transfere kıyasla yeniden düşünmek için umarım”

Sevilay

Yeni Üye
Diyerek şöyle devam etti: “İşçilere ve işçilere, yerel kurumlara ve bölgeye çok az saygı gösteren bir mengeneyle karşı karşıyayız. Umarım transfer açısından yeniden düşünerek”. Alessandra Nardini'nin Meclis Üyesi'nin PH SRL anlaşmazlığı hakkındaki yorumları, Alman çok uluslu TüV Süd'in sahip olduğu gıda ve çevre güvenliği için sertifikasyon atölyeleri, İtalya'da 270 çalışanı, Sambuca web sitesinde, Barberino-Tavarnelle bölgesinde 191'i endişe dolu.

Son haftalarda, önümüzdeki Aralık ayından itibaren, gerçek bir karşılaştırma yapmadan veya sendika ile, RSU veya yerel kurumlarla birlikte üretim Calenzano'ya aktarma kararı doğrudan Meclis ve işçilere iletildi. PH SRL-Tuv Süd'in bir davranışının, “esas ve yönteme şaşkınlığı uyandıran Meclis Üyesi'ni gözlemliyor, bu nedenle Birliğin ve Barberino Tavernelle'nin bu seçimi gözden geçirme talebine ikna edici bir şekilde katılıyorum. bu insanların yaşamının organizasyonunu da, aynı zamanda basit olmayan sorunlarla ciddi bir şekilde yeniden düşünecekti.

Dün Sambuca'da meclis üyeleri (Filcams-cgil), işçiler ve işçiler, Barberino-Tavarnelle David Baroncelli belediye başkanının varlığında, 15 Nisan'da masada bulunduğunu açıkladı ve ilgisinin eklenmesi, bu bölgenin ilgisini çeken Toskany bölgesinin ilave olduğunu açıkladı ve ilave, ilave olan ilave olan bu bölgenin yanı sıra, ilave olan bu bölgenin ilave edilmesini sağladı. Fabiani.

“Bu seçimle, bazı işçiler ve bazı işçiler için tam olarak sürdürülemez diyebilirim, Chiantigiano bölgesinin istihdam arazisi, hiçbir üretim verimliliğinin haklı çıkaramayacağı değerli profesyonellerin somut kayıp riski ile zayıflıyor”.
“Sendikaların belirttiği gibi – açıklıyor – üretimin Chianti'den uzak başka bir alana hareketini zayıflatan gerçek nedenler üzerinde yeterli bir netlik yoktur, belediye yönetiminin, bölgenin diğer idareleriyle birlikte kullanıldığı ve şirketin kalışları için tüm yararlı koşulları garanti etmek için devam ettiği bölge”

Önümüzdeki 15 Nisan için Bölgesel Konsey'in merkezinde Floransa'da toplanan koruma tablosunun yeni toplantısında varlığını açıklayan meclis üyesi, gelişme, büyüme ve yenilikten gerçekten nasıl bahsettiğimizi vurgulamak isteyen, göreceli endüstriyel planın bu operasyonun sonu hakkında herhangi bir şüpheyi ortadan kaldırmak için kurumlara ve birliğe sunulması gerektiğini vurgulamaktadır “

“Bekliyorum – Nardini'yi bitiriyor – şirketin üst yönetiminin grubun önemi ve eylemine ilham vermeyi beyan ettiği etik kurallar”.